Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Járványügyi tájékoztatás a Tehetség-Vár projektje kapcsán

2020. március 11-én Magyarország Kormánya kihirdette a koronavírus járvány miatti veszélyhelyzetet Magyarországon. A kijárási korlátozások és a rendezvények megtartására vonatkozó szankcióknak eleget téve a Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület a következőkről tájékoztatja az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú „Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért” című projektben érintett személyeket és szervezeteket:

A 2020. 03. 16-i 46/2020. (III. 16.) Kormányrendelet értelmében:
• A projektrendezvények, azaz a műhelymunkák, tanulmányutak, előadások és tréningek valamint a konferencia elhalasztásra kerülnek. Az elhalasztott projekteseményeket Egyesületünk pótolni fogja, amint a járványügyi helyzet azt lehetővé teszi, a megfelelő higiéniai és egészségügyi óvintézkedések figyelembevételével. A rendezvények, események új időpontjairól az Egyesület az érintetteket értesíteni fogja a projekt kommunikációs felületein.

Bármilyen kérdés, vagy észrevétel merülne fel a Tehetség-Vár projektje kapcsán kérjük keressenek minket elérhetőségeinken. Megértésüket köszönjük!