Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Elkészült a kutatási zárójelentés

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú Transznacionális együttműködések – Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért című projekben vállalt kötelezettsége a kutatási zárójelentés elkészítése, mely munkafolyamat most a végéhez ért.

A kutatás lezárulta és értékelése után, az információk kibővültek a Szakmai Fórum tapasztaltaival. Ezek alapján a projekt munkatársai elkészítették a kutatási zárójelentést, mely egy olyan módszertani kiadvány, mely tartalmazza a projekttapasztalatok összegzését, a módszertani ajánlásokat, konkrét alkalmazható módszertanok leírását, továbbá a külön e célra kifejlesztett on-line módszertani támogató eszköz bemutatását és elérését.

tehát ez a projektet lezáró végproduktum tartalmazza az előkutatás tapasztalatait, a fórum munkáját végigkísérő elemző- feltáró- összehasonlító kutatás tapasztalatait, valamint a kutatás záró következtetéseit.

A kutatási zárójelentés nyilvánosságra hozatala a napokban megtörténik, ezáltal minden szakmai érdeklődő számára elérhetővé válik.