Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Elérhetők a Tehetség-Vár videók

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú Transznacionális együttműködések – Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért című projekt keretében elkészítette a 6 részes oktatóvideó sorozat.  A videókban a Kárpát-medencei Tehetség-térkép jógyakorlatainak bemutatása történik 7 perces kisfilmek formájában. Emellett a projektet és a módszertant népszerűsítő kisfilm is elkészült. A mozgalmas és érdekes kisfilmek kikerültek a projekt online felületeire és a videómegosztó portálokra, ezáltal könnyen elérhetővé válnak minden érdeklődő és a fiatalok vállalkozóvá válását segítő szervezetek szakemberei számára is. 

Az oktatóvideók hasznos információkat és gyakorlati tapasztalatokat is megosztanak a nézőkkel  olyan témákban, mely a fiatalok vállalkozóvá válását támogathatja. így szó esik startup vállalkozás alapításáról, cégvezetésről, marketingről, brandignről, képzésekről és mentorálásról, iskolások vállalkozási képességeinek fejlesztéséről, e-learning tudásanyagokról és az ehhez kapcsolódó projektekről, programokról, jógyakorlatokról.

Reméljük oktatóvideóink közvetve, vagy közvetlenül minél több fiatal vállalkozónak segítenek majd a vállalkozóvá válás útján.