Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Disszeminációs tréningek

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért című pályázatának megvalósítása során disszeminációs tréningeket fog tartani.

A disszeminációs tréningek célja, hogy a szakembereket megismertessük a projekt megvalósítása során szerzett tapasztalatokat, beszámoljunk a Hálózatépítő kutatás eredményéről, valamint a szakmai tevékenységek során szerzett tapasztalatok és jó gyakorlatok megosszuk más szakemberekkel, akik fiatalokkal, fiatal leendő vállalkozók segítésével foglalkoznak.

A disszeminációs tréningek alkalmasak arra, hogy a tudástranszfer mellett szakmai kapcsolatok kialakulását segítse, ezzel is hozzájárulva a projekt eredményességéhez és minél szélesebb körű alkalmazásához.

A disszeminációs tréningeken várunk minden érdeklődő szakembert. A tréningek időpontjairól az Egyesület elérhetőségein kérhetnek bővebb tájékoztatást. A disszeminációs tréningek a tervek szerint áprilisig, kiscsoportos keretek közt fognak majd megvalósulni.