Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Beszámoló 5. Tanulmányútról

Tanulmányút időpontja: 2019. május 4.

Helyszín: Szeged, Urban Legends

Résztvevők száma: 11 fő

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú Transznacionális együttműködések – Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért című projekt keretei közt 2019. május 4-én zajlott az ötödik tanulmányút Hódmezővásárhelyen, melyen az Egyesület és a nemzetközi partnerszervezetek képviselői vettek részt, összesen 11 fő.

Az ötödik tanulmányúton az Urban Legends, többek közt kerékpárok szervizelésével foglalkozó, környezetbarát vállalkozás innovációs munkájával ismerkedhettek meg a résztvevők. Betekintést kaphattak amögé, hogy a tudatos fiatalok körében miért egyre népszerűbb a környezettudatosság, és hogy a jövő generációnak vállalkozó szintű tudatosítása ezen a területen miért is elengedhetetlenül fontos a fenntarthatóság szempontjai alapján.

Ez a szegedi vállalkozás egy jó példa arra, hogy egy jó ötlettel, kitartással, kemény munkával, és ügyes, hatékony marketinggel sikerre lehet vinni egy vállalkozást, akkor is, ha mindenki szerint lehetetlen, veszteséges dologba fognak bele. A tanulmányút ezen állomása egy igazán építő jellegű, sok hasznos információval szolgáló program volt a résztvevők számára.