Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Vállalkozási ötletek fiataloknak

Minden jó vállalkozás egy ötlettel kezdődik. Ha esetleg ötlethiányban szenvedsz, akkor összeszedtünk neked párat, amit fiatalként is elkezdhetsz megvalósítani.

Online tartalomkezelés

a közösségi média kezelését és marketingjét gyorsan megtanulhatod akár profi szinten is és kiváló pénzkereset, ahogy a hozzá kapcsolódó tevékenységek is, mint a képszerkesztés, a videóvágás, a szövegírás stb.

Tematizált szabadulószoba

A szabadulószobák az elmúlt években nagyon népszerűek lettek, de ne csinálj olyat mint a többiek. Az egyediség itt is kifizetődő lehet, esetleg VR-ral bővítve még nagyobb
élményt adhatsz.

E-sport coach

Mivel az e-sport nagyon népszerű és várhatóan ez így is marad. Ha jó vagy ebben a sportban, akkor megtaníthatod a kezdőket és erre akár gaming coach vállalkozást is építhetsz, aztán akár egy esport centert, vagy arénát is nyithatsz.

Youtuber, streamer

Ha szeretsz szerepelni, szórakoztató vagy és jó vagy valamiben, ami érdekelheti a nézőket (játék, humor, smink, zene, film stb.) akkor belevághatsz az online szórakoztatóiparba. Nagy a kínálat, nehéz megszerezni és megtartani a nézők figyelmét, de ha egyedi vagy, akkor sikerre viheted.

Házhoz menő szolgáltatások

Klasszikus és még mindig keresett szolgáltatásokban is indíthatsz vállalkozást, ha kicsit más vagy, mint a többiek, például házhoz menő bevásárló, kutyaszitter, nyelvoktató,
autótakarító,  babyszitter. De szinte mindig van munkája a ház körüli, vagy kerti munkákat végző szolgáltatóknak is.

Ha vállalkozói szemmel figyeled a környezeted, akkor észreveheted azt a piaci rést, amire felépítheted a vállalkozásod. Például ha a környezetedben élő fiatalok egyedi telefontartozékokat keresnek a legtöbben, akkor lehet, hogy megéri a településeden ezzel foglalkozni. Járj nyitott szemmel.