Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Összefoglaló a projekt eddigi eredményeiről

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért című pályázatának megvalósítása az utolsó mérföldkőhöz érkezett, ezért egy rövid, áttekintő bejegyzésben szeretnénk összefoglalni az a projekt kezdete óta elvégzett tevékenységeinket.

A projekt eredményes megvalósítása érdekében együttműködési megállapodást kötöttünk 4 külföldi partnerszervezettel.

Eddig hét alkalommal került sor tanulmányútra, jó gyakorlatok, módszertanok megismerésére. A tanulmányutak a tapasztalat- és tudástranszferen kívül kapcsolatépítési és kapcsolatteremtési lehetőséget is biztosított a résztvevő szakemberek és a partnerszervezetek képviselőinek.

Tizenegy alkalommal került sor műhelymunkára. A workshopok eredményei felhasználásra kerültek a módszertani kiadvány elkészítésekor, illetve beépítésre kerülnek a projekt eredményeit összefoglaló kiadványba. A műhelymunkákon végzett szakmai tevékenység eredményei a disszeminációs tréningek során is felhasználásra kerülnek.

A projekt során megvalósult a Hálózatépítő kutatás és a kutatás eredményeit tartalmazó kutatási jelentés, valamint a „Kárpát-medencei vállalkozói tehetségek térképe” módszertani csomag – Szakmai alapozó-támogató dokumentum és az ahhoz kapcsolódó online segédeszköz is. Ezekről az eseményekről, tevékenységeinkről készült rövid beszámolóink elérhetőek a projekt aloldalán.