Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Népszerűsítő kisfilmek, oktatófilmek készülnek

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért című pályázata megvalósítása során népszerűsítő kisfilmeket és módszertani oktató videókat fog készíteni. A kisfilmek a fiatalok vállalkozóvá válást segítő szakemberek, valamint a fiatalokkal foglalkozó, a leendő vállalkozókat támogató civil szervezetek számára egyaránt hasznos lesz, a készülő oktató videók pedig segítik a módszertanok elsajátítását, továbbadását.

A népszerűsítő kisfilmek célja a projekt munkájának, eredményeinek népszerűsítése. Ennek érdekében egy hosszabb és egy rövidebb terjedelmű népszerűsítő kisfilm is készül, amelyet a projekt aloldalán fogjuk közzétenni.

Oktató videók is készülnek, amelyek célja a módszertan alkalmazásának segítése. Az oktatófilmmel célunk az, hogy segítse a módszertan(ok) alkalmazását, értelmezését és elsajátítását, könnyen szemléltethetővé téve a módszertanokat. Az oktató videók a projekt aloldalán fogjuk majd hozzáférhetővé tenni.

A népszerűsítő kisfilmek és az oktató videók elkészültéről és tartalmáról a projekt aloldalán fogunk majd beszámolni.