Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Módszertani kiadvány

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámmal, Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért címmel valósít meg pályázatot. A pályázatunk egyik célja, hogy segítse azon szervezetek munkáját, akik fiatalokkal foglalkoznak és a fiatalok vállalkozóvá válását támogatják, mindezt úgy, hogy egy tudás- és elvárás alapon szerveződő szakmai platform jön létre ezen egyesületek, szakemberek számára.

A pályázat keretei közt megvalósuló tanulmányutak, műhelymunkák, kutatás megvalósítása mellett egy szakmai ajánlásgyűjtemény is készült „Kárpát-medencei vállalkozói tehetségek térképe” módszertani csomag elnevezéssel, amely magában foglal egy szakmai alapozó-támogató kiadványt, ajánlásgyűjteményt, ami tartalmazza a megismert tapasztalatok összegzését, módszertani ajánlásokat és alkalmazható módszertanok leírását.

Az ajánlásgyűjtemény megtalálható a Tehetség-Vár Egyesület EFOP-5.2.2-es projektjének aloldalán, a projekt alapadatai alatt. A „Kárpát-medencei vállalkozói tehetségek térképe” módszertani csomag – Szakmai alapozó-támogató dokumentum a Módszertani kiadványra kattintva érhető el.