Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Képzések, amelyekkel fiatalként gyorsan indíthatsz vállalkozást

Ma már számos olyan képzés van, melyek viszonylag gyorsan elvégezhetők és utána akár  piacképes vállalkozást indíthatsz.  A TanfolyamOKJ.hu tanfolyamkereső portál javaslataiból szemezgettünk.

Edző, fitness instruktor, játékvezető: Ha profi sportoló vagy, vagy hobbiból űzöl egy sportot, akkor akár pénzzé is teheted a szenvedélyed, ha ebből vállalkozást indítasz.

Life coach, életvezetési tanácsadó: Ha szerersz emberekkel foglalkozni, közel áll hozzád a pszichológia és szívesen segítenéd mások szellemi fejlődését, akkor egy coach képzés elvégzésével akár te is lehetsz tanácsadó.

Online marketing asszisztens: Kezdőként érdemes kiváalszani a marketing egy részterületét, abban kiképezni magad, majd és vállalhatsz kivitelezési munkákat csak ezen a területen. Például készíthetsz chatbotokat, vállalhatsz Facebook hirdetést, Instagram fiók kezelést.

Webgrafikus: Webes grafikusként cégek arculatát, online hirdetési anyagait, posztjait, arculatait tervezheted meg.

Weblap-készítő: A grafikushoz hasonlóan, a weboldalkészítő munkát is akkor érdemes választanod, ha vonz a számítógépes munka, és előnyként éled meg, ha az időd nagy részében egyedül dolgozol.

+1 tanács: Végezz el egy vállalkozói online tanfolyamot, vagy mentorprogramot, ahol segítenek a vállalkozási ötleted sikeres megvalósításában és üzleti ismereteket is tanulhatsz.