Tehetség-Vár

infoblokk_kedv_final_felso

Jövőbe tekint a Tehetség-Vár

Végéhez ért a Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület az EFOP-5.2.2-17-2017-00033 azonosítószámú Transznacionális együttműködések – Ifjúsági szervezetek a leendő vállalkozókért című projekt.

Habár a 3 éves projektmunka véget ért, a projekt sokrétű eredményei hosszú távon is fenntarthatóak és jól hasznosíthatóak. Ezek a fenntartási időszakban továbbra is elérhetőek lesznek minden érdeklődő számára. A projekt on-line felületein megtalálhatók az elkészült nyilvános dokumentumok, a tehetség-térkép és az oktatóvideók is.

A program kutatási eredményei hasznos új információkat és összefüggéseket tártak fel a vállalkozóvá válás és a gazdaságfejlesztés területén, melyeket felhasználhatnak a tématerületen dolgozó szakemberek mellett a szakpolitikai fórumok, illetve más kutatók is.

A létrejött innovatív módszertan közvetlenül és ingyenesen felhasználható minden magyar nyelvű inkubátorház és start-up program részére és alkalmazásával a szakemberek sikeresebben dolgozhatnak a fiatalok és a vállalkozói készségek fejlesztésén.

A Tehetség-Vár Társadalomtudományi Egyesület a továbbiakban is nagy figyelmet szentel arra, hogy tevékenységével segítse a fiatalok vállalkozóvá válását. A projekt fenntartási időszakában fenntartja szakmai együttműködéseit a nemzetközi partnerszervezetekkel és törekszik hasonlóan hasznos és eredményes projektfeladatokban együttműködni velük.